Belsős események

Motivációs hétvége Budapesten

Évente kétszer Budapest környékén megrendezésre kerül egy motivációs hétvége, ahol a tagjaink trainingeken vesznek részt délelőtt. A nap folyamán időt szakítunk a szervezetet érintő kérdésekre, átbeszéljük őket, mesélünk nemzetközi tapasztalatainkról a tagságnak. Ha az időjárás is úgy engedi túrázunk a szálláshoz közel.

Regional Meeting

BEST Budapest delegáltjai egy 4-5 napos eseményen vesznek részt, ahol a környék helyi csoportjaival egy hosszú hétvégét töltenek közösen. Ezeknek a találkozóknak számos része van. A résztvevők trainingeken vesznek részt, ahol nemzetközi közegben fejleszthetik soft skilljeiket. Ezen felül a nemzetközi szervezetet érintő kérdésekről tartanak megbeszéléseket, a hasonló érdeklődésű emberek megismerhetik egymást, mesélnek az adott helyi csoport működéséről. 

General Assembly

A General Assembly a BEST fél évente megrendezésre kerülő közgyűlése. A közel 100 helyi csoport delegáltjaival és a nemzetközileg aktív tagok részvételével. 250-300 részt vevővel ez a legnagyobb esemény, ahol a szervezettel kapcsolatos döntések születnek és a nemzetközi elnökség megválasztásra kerül.

Joint Board Training

Minden év szeptemberében a szomszédos helyi csoportok vezetői összegyűlnek és közösen vezetői képességfejlesztő trainingeken vesznek részt. Ez adja az elnökségnek az első tapasztalatot, hogy egy csapatként vezessék a helyi csoportjukat az egy éves mandátumuk során.