Csatlakozz a BEST Budapesthez!

CSATLAKOZZ!

Szervezetünk minden félévben lehetőséget nyújt a BME hallgatói számára, hogy csatlakozzanak hozzánk, hogy együtt dolgozhassunk az európai műszaki érdeklődésű hallgatók fejlesztésében!

Ha…

  • szeretnél szakmai tudáson kívül olyan ismeretekre szert tenni, amire egyetemi tanulmányaid során ritkán nyílik lehetőséged,
  • szeretnéd fejleszteni angol nyelvtudásod vagy kommunikációs készségeidet,
  • szívesen utaznál külföldre és szereznél barátokat Európa legnagyobb műszaki egyetemeiről,
  • szívesen kivennéd a részed színvonalas, hallgatóknak szóló rendezvények szervezésében,
  • szeretnél a BME több karáról barátokat szerezni,
  • kipróbálnád magad vállalatokkal való kapcsolattartásban, közösségi média kezelésben, pályázatírásban vagy grafikus designban,
  • szeretnéd a feldobni a CV-d diákszervezeti tapasztalattal,

akkor a BEST-ben a helyed! A BEST tagjaként egy összetartó társaság fontos része lehetsz, ahol remek összhangban van a közös munka az európai műszaki érdeklődésű hallgatók közösségének fejlesztéséért és szórakozás: más európai kultúrák megismerése, utazás és a közös munka utáni megérdemelt lazítás

Ha felkeltettük érdeklődésed és szívesen csatlakoznál közösségünkhöz, akkor azt az alábbi módokon teheted meg:

CSATLAKOZZ ITT!

A sikeres interjúdat követően Érdeklődő (Observer) státuszú tagként tekintünk rád és szeretettel látunk a Csütörtökönként tartandó gyűléseken, tréningeken, csapatépítésen és egyéb más összejöveteleken.

Ha megtetszett a közösségünk, aktívan látogatod a programjainkat és szívesen kivennéd a részed kisebb-nagyobb szervezési feladatokból is, akkor lehetőséged van Tagjelölt (Baby) státuszú taggá válni. Ekkor kapsz hozzáférést az intranet felületünkre is, így egyaránt ki tudod venni a részed a szervezet helyi és nemzetközi munkájából is. Természetesen nem leszel magadra hagyva, hiszen egy tapasztaltabb tagunk mentorként segít kiigazodni a szervezet munkájában, aminek immár te is aktív és cselekvő tagja vagy.

Ha bármi kérdésed lenne írj bátran a budapest@best-eu.org címre, vagy keress minket Facebookon!

Bővebben rólunk:

A nemzetközi BEST szervezet

A BEST (Board of European Students of Technology) európai mérnökhallgatók non-profit nemzetközi diákszervezete, amely napjainkban 30 ország 86 műszaki egyetemén van aktívan jelen. A BEST célja, hogy felkészítse a jövő mérnökeit a multikulturális környezetben folyó nemzetközi munkára. A szervezet 1989-es alakulása óta innovatív és naprakész nemzetközi programjai biztosítják a mérnökhallgatók számára képességeik széles körű fejlesztését és más kultúrák megismerését. Ennek eredményeként a BEST jelentős értéket ad hozzá az egyetemi képzéshez és elősegíti, hogy a hallgatók közösségük cselekvő tagjaivá váljanak. A hallgatók programjaink során elsajátíthatják azokat az ismereteket, amelyek a későbbiek során nagyban segítik őket a munka világában történő helytállásnál. Ennek érdekében szervezetünk szakmai kurzusokat, mérnökverenyeket és karriereseményeket szervez az érdeklődők számára!

Bővebb információért látogass el a nemzetközi BEST honlapjára!

Európában lévő BEST-ek térképen

BEST Budapest

A BEST Budapest a Board of European Students of Technology diákszervezet helyi csoportjaként alakult 1989-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen, a nemzetközi szervezet egyik alapító tagjaként. 1992-ben Local BEST Group (LBG) Budapest szervezte a legelső állásbörzét a Budapesti Műszaki Egyetemen közösen az IAESTE budapesti csoportjával. Emellett a BEST Budapest által 2007-ben megszervezett mérnökverseny volt az első mérnökök számára szóló verseny Magyarországon.

Helyi csoportunk fennállása során mindig kivette részét a nemzetközi szervezet fejlődésében: több alkalommal adott helyszínt a BEST éves közgyűléseinek és más eseményeinek, köszönhetően a nemzetközileg aktív tagjainknak.

Csoportunk évente több alkalommal tart motivációs hétvégét és egyéb programokat, ahol tagjaink bővíthetik tudásukat, elsajátíthatják az események szervezéséhez szükséges ismeretanyagot, megismerkedhetnek más kultúrákkal és találkozhatnak más csoportokból érkező résztvevőkkel is.

Legfrissebb eseményeinkről az Eseményeink fül alatt olvashattok.