Csatlakozz a BEST Budapesthez! – 2021 tavaszi félév

Jelentkezz személyes elbeszélgetésre ezen a formon keresztül!

Szervezetünk minden félévben lehetőséget nyújt a BME hallgatói számára, hogy csatlakozzanak hozzánk, hogy együtt dolgozhassunk az európai műszaki érdeklődésű hallgatók fejlesztésében! 

Ha…

  • szeretnél szakmai tudáson kívül olyan ismeretekre szert tenni, amire egyetemi tanulmányaid során ritkán nyílik lehetőséged,
  • szeretnéd fejleszteni angol nyelvtudásod vagy kommunikációs készségeidet,
  • szívesen utaznál külföldre és szereznél barátokat Európa legnagyobb műszaki egyetemeiről,
  • szívesen kivennéd a részed színvonalas, hallgatóknak szóló rendezvények szervezésében,
  • szeretnél a BME több karáról barátokat szerezni,
  • kipróbálnád magad vállalatokkal való kapcsolattartásban, közösségi média kezelésben, pályázatírásban vagy grafikus designban, 
  • szeretnéd a feldobni a CV-d diákszervezeti tapasztalattal,

akkor a BEST-ben a helyed! A BEST tagjaként egy összetartó társaság fontos része lehetsz, ahol remek összhangban van a közös munka az európai műszaki érdeklődésű hallgatók közösségének fejlesztéséért és szórakozás: más európai kultúrák megismerése, utazás és a közös munka utáni megérdemelt lazítás!

Ha felkeltettük érdeklődésed és szívesen csatlakoznál közösségünkhöz, akkor azt az alábbi módokon teheted meg:   

Csatlakozz a Teams csoportunkhoz, ahol értesülhetsz az aktuális eseményeinkről, így a csatlakozásról is!

Teams kód: 0ka30ji

A Teams csoporthoz a Teams Link segítségével is csatlakozhattok.

Vegyél részt a Csatlakozási Infó Estünkön, ahol értesülhetsz az aktuális lehetőségekről, a szervezetben folyó munkáról és felteheted kérdéseidet tagjaink számára! Az aktuális időpontokról Facebook oldalunkon vagy a Teams csoportunkban értesülhetsz. 

Csatlakozási Infó Esteket az alábbi időpontokban tartunk:

2021. Március 4. 20:15 (Teams)

2021. Március 11. 20:15 (Teams)

Ha meggyőzőnek találtad a szervezetünket és szeretnél velünk dolgozni, akkor töltsd ki a Csatlakozási formunkat és jelentkezz hozzánk! Minden kitöltővel felvesszük a kapcsolatot, hogy egy személyes beszélgetés keretében jobban megismerhessük egymást. 

Innentől kezdve Érdeklődő (Observer) státuszú tagként tekintünk rád és szeretettel látunk a Csütörtökönként tartandó gyűléseken, tréningeken, csapatépítésen és egyéb más összejöveteleken. 

Ha megtetszett a közösségünk, aktívan látogatod a programjainkat és szívesen kivennéd a részed kisebb-nagyobb szervezési feladatokból is, akkor lehetőséged van Tagjelölt (Baby) státuszú taggá válni. Ekkor kapsz hozzáférést az intranet felületünkre is, így egyaránt ki tudod venni a részed a szervezet helyi és nemzetközi munkájából is. Természetesen nem leszel magadra hagyva, hiszen egy tapasztaltabb tagunk mentorként segít kiigazodni a szervezet munkájában, aminek immár te is aktív és cselekvő tagja vagy. 

CSATLAKOZZ!

Csatlakozási form kitöltési határidő: Március 17. 23:00

Ha bármi kérdésed lenne írj bátran a budapest@best-budapest.hu címre!