BEST Academy – 2020 Tavasz

Jelentkezz ezen a formon keresztül!

Fejleszd magad tréningeinkkel!

A BEST Budapest által szervezett BEST Academy egy olyan programsorozat, amely során olyan tréningeken és előadásokon van lehetőséged részt venni, amelyeken elsajátíthatsz olyan készségeket, amelyekkel az egyetemen, vagy később a munka világában tudsz eredményesebben helyt állni.

2020. Február 26-án 17:00-tól tartandó alkalmunk során olyan készségekre fókuszálunk, amiknek az elsajátítása jó szolgálatot tehet számotokra az EBEC Mérnökversenyen való eredményes részvételben, de természetesen a versenyzőkön kívül is minden tanulni vágyót szeretettel látunk.

A tréningen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Túljelentkezés esetén előnyben részesítjük az EBEC Mérnökversenyen résztvevőket és a BME hallgatóit!

Február 26-án a Presentation Skills tréningen olyan technikákat sajátíthatsz el, amik segíthetnek neked, hogy érdekesebbé tehesd előadásaidat és prezentációidat. Tanuld meg, hogy mikre kell odafigyelned, amikor egy előadásra készülsz, illetve mik azok, amik magabiztosabb előadásmódot fognak neked kölcsönözni.

Hidd el, senki sem születik ennek a tudásnak a birtokában, mindenki elsajátítja valahonnan.

Számodra most ITT A NAGY LEHETŐSÉG! Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod az alábbi formon.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. Február 23. 23:00!

Presentation skills (angol nyelven)
Időpont: 2020. Február 26. 17:00-21:00
Helyszín: BME